Hotela Agape u Baru, Crna GoraKnjižara “Geca Kon” Beograd

Kompletna adaptacija prostora knjižare „Geca Kon“ koja predstvalja spoj retro i modernističkog stila EUROSALON FABRIKU je obogatilo za još jedno iskustvo u raznovrsnim poslovima. Bilo je potrebno arhaičnom prostoru dati novo ruho počeviši od izrade novih podova, novih plafona, zidnih obloga koje prostoru daju modernistički sjaj. Postavljanjem rasvete poseban akcenta je dat na zlatne metalne police za knjige kao i na sve lakirane površine komada nameštaja izrađenih od furniranog medijapana. Pri izvedbi korišćeni su materijali koji zadovoljavaju visoke standarde i svetske norme.

Hotel Konstantin Veliki

Opremanje ovog hotela obuhvata opremanje 39 soba i javni prostor (loby, prijemni deo hotela, restoran, kafe prostor, hodnike).

Bavaria Motors

Opremanje je obuhvatilo izradu prijemnih pultova, radnih mesta sa pozicijama za prijem klijenata, konferencijske sale, kuhinje i prateći nameštaj za trpezariju, kao i tapacirani nameštaj za prijem klijenata i neformalne razgovore. Celokupan nameštaj je izveden od kvalitetenih materijala višeg ranga ( furnirani i farbani medijapan, kaljeno staklo, koža). U saradnji sa podizvođačem, podovi su oplemenjeni kvalitetnim tapisonima.

Hotel Crowne Plaze

EUROSALON FABRIKA je sa ponosom u svoju referenc listu uvrstila rad na rekonstrukciji hotela Interkontinental Beograd. Naša uloga u adaptaciji ovog objekta bila je opremanje enterijera po licenci projektanta lanaca hotela Crowne Plaza. To je podrazumevalo proizvodnju i montažu nameštaja za hotelske sobe i apartmane na 4, 5. i 6. spratu hotela. Radilo se o 142 sobe i 14 apartmana. Proizveli smo kompletan nameštaj koji je podrazumevao krevete, plakare, bagažnike, radne stolove, kupatilske elemente. Takođe smo svaku sobu opremili ulaznim, unutrašnjim i kupatilskim vratima. Naš tim je sa ponosom zadovoljno učestvovao u tako velikom i opsežnom projektu i uvrstio ga u niz svojih dragocenih iskustava.

FK Crvena Zvezda

Ovaj projekat je uključivao kompletno preuređivanje kancelarija, gde je Eurosalon Fabrika opremila kancelarijski prostor ne samo nameštajem, već i pratećim programom kao što su tapete i zavese.

Hotel Srebrno Jezero

Hotel Park

Hotel Balkan