Kuhinja SUZUKA

Hi-tech materijali, stroge konture i jasne forme, a opet fluidna ležernost opuštenog životnog stila. Prostor sa imaginacijom izvan konvencijalnosti, inspiracija koja ne ostavlja mesta za rutinu.


Korpusi kuhinje Suzuka su izrađeni od univera, iz ponuđene palete dezena. Frontovi su izrađeni od univera iz ponuđene palete dezena. Puni frontovi se isporučuju sa već postavljenim nasadnim AL ručicama, pa se mora voditi računa o njihovom kontinuitetu. Stakleni frontovi su izrađeni od peskiranog ili bojenog stakla po RAL karti, u aluminujumskom ramu.

DODATNI ELEMENTI ZA KUHINJE

Pored korpusa koji čine kuhinju, važan deo kuhinjskog kompleta čine i dodatni elementi i detalji. Pod tim podrazumevamo cokle, diht-lajsne, zidne ploče , radne ploče, ručice, različiti mehanizmi za otvaranje, korpe za unutaršnjost elemenata itd.

Takodje, kao deo dodatne opreme za kuhinju, koja se dodatno poručuje i posebno naplaćuje. Tu spadaju metalne fioke (duboke i plitke), ispune za fioke, ugradna i neugradna rasveta, sudopere, slavine, aspiratori. Mi smo u mogućnosti da radimo i kuhinju sa radnom pločom od CRYSTALANA.