Kuhinja SINOPE

"Spoj jednostavnosti I exclusivnog dizajna, kuhinjski prostor ispunjen po zahtevima najsavremenijeg korisnika, na sve to odgovorice vam model kuhinje Sinope.."


Korpusi kuhinje Sinope rade se u univeru, iz ponudjene palate dezena. Frontovi za donje elemente su izradjeni takodje u univeru, a frontovi gornjih elemenata su uradjeni u medijapanu mat sjaja bojeni PU bojom sa spektrom iz RAL karte, po izboru kupca. Stakleni frontovi su izradjeni od peskiranog stakla u al-u ramu, takodje staklo moze biti bojeno po RAL-u.

DODATNI ELEMENTI ZA KUHINJE

Pored korpusa koji čine kuhinju, važan deo kuhinjskog kompleta čine i dodatni elementi i detalji. Pod tim podrazumevamo cokle, diht-lajsne, zidne ploče , radne ploče, ručice, različiti mehanizmi za otvaranje, korpe za unutaršnjost elemenata itd.

Takodje, kao deo dodatne opreme za kuhinju, koja se dodatno poručuje i posebno naplaćuje. Tu spadaju metalne fioke (duboke i plitke), ispune za fioke, ugradna i neugradna rasveta, sudopere, slavine, aspiratori. Mi smo u mogućnosti da radimo i kuhinju sa radnom pločom od CRYSTALANA.