Program ONYX

Moderan i sveden dizajn i vrhunski materijali. Onyx je potpuno savremena linija ortogonalne geometrije i svedenih formi. Kubični volumeni ormana i registara stoje nasuprot lakoj volumetriji stolova jasne konstrukcije i minimalističke ploče koja gotovo da lebdi.

Onyx confernce - za konstruktivnu kooperaciju, izbalansirani dijalog u prostoru savršene funkcijalnosti. Stabilna konstrukcija a ipak fluidna lakoća i transparentnost. Vizuelni indetitet za jasno definisane vrednosti pravih profesionalaca. Transparentnost i snaga poslovanja.

Konfiguracija različitih oblika i veličina i igra kontrasta. Fleksibilni sistem za individualnost prostora koji se razlikuje. Stabilna konstrukcija, a ipak fluidna lakoća i transparentnost. Program Onyx se izrađuje od univera, iz ponuđene palete dezena, sa ABS trakom od istog dezena.

Stakla frontova su bojena, u aluminijumskom ramu, boja iz zadate palete. Tip ručice je definisan - nasadan, od aluminijuma, u punoj širini vrata i fioka. Podkonstrukcija stolova je od metala sa četiri nogei traverzom u aluminijum boji.

DIMENZIJE (izražene u cm)
Ormani i kasete (kliknite na sliku da je uvećate)

Radni stolovi, konferencijski stolovi i klub stolovi (kliknite na sliku da je uvećate)

Arhivske police i pokrivene ploče (kliknite na sliku da je uvećate) (kliknite na sliku da je uvećate)