Program MONZA

Monza je sloboda linija koje teku konstituišući skulpturne forme. Udobnost topline drveta i savremenosti hi-tech materijala. Transparentnost i tehnologija, autentičnost izvan svakodnevnice. Monza je program za inovativne radne proswtore i poslovanje sa vizijom koja ne poznaje granice.

Skulpturalnost i funkcionalan dizajn za optimalno opremanje kancelarijskog prostora. Objekti sa karakterom za personalizaciju svakog radnog prostora - individualne kancelarije ili landscape sistema. Sugestivna estetika i savršena funkcionalnost - imidž koji govori o vama. Stolovi različitih veličina i oblika, police, registri, pregrade u boji - Monza je fleksibilan sistem komponenti koji inspiriše na bezgraničnu kreativnost kombinovanja.

Program Monza se izrađuje od univera, iz ponuđene palete dezena, sa ABS trakom u boji aluminijuma sa trodimenzionalnim efektom. Stolovi imaju metalnu podkonstrukciju. Frontovi na plakarima mogu biti puni, od univera, ili od peskiranog stakla. Specifična karakteristika programa Monza je nepravilan oblik gornje ploče stolova, formiran po unapred određenoj krivulji.

DIMENZIJE (izražene cm)
Ormani i kasete (kliknite na sliku da je uvećate)

Klub stolovi, segmenti stolova, dodaci stolovima (kliknite na sliku da je uvećate)

Arhivske police, pokrivene ploče, pregrade (kliknite na sliku da je uvećate)

Radni stolovi i konferencijski stolovi (kliknite na sliku da je uvećate)