Program CUBIC

Sa svojom stabilnom volumetrijom čistih formi i toplinom materijalizacije u dezenu drveta. Cubic je komfor smirene estetike i visokih performansi.

Cubic se uklapa u dinamiku savremene organizacije poslovanja. Strategija dizajna proizašla je iz dugogodišnjeg istraživanja u cilju povećanja efikasnosti i tehnološke infrastrukture. Potpuna modularnost elemenata i različiti oblici bočnih segmenata povećavaju radnu površinu konstituišući prostore visoke funkcionalnosti - od klasične kancelarije do landscape sistema, od konferencijskih prostorija do menadžerskih kancelarija.

Različiti oblici stolova i segmenata omogućavaju multiplikaciju i varijabilnost forme, prilagođavajući se različitim zahtevima organizacije rada u operativi.

Program Cubic se izrađuje od univera, iz ponuđene palete dezena, sa ABS trakom istog dezena. Stakleni frontovi su izrađeni od prodivnog stakla. Specijalna karakteristika stolova iz programa Cubic su ukrasni distanceri između ploče stola i nogu, i aplikacije na prednjoj strani vezne ploče.

DIMENZIJE (izražene u cm)
Ormani i kasete (kliknite na sliku da je uvećate)

Radni, konferencijski i klub stolovi (kliknite na sliku da je uvećate)

Segmenti stolova i dadaci stolovima (kliknite na sliku da je uvećate)